Werkwijze

Comparing ourselves to others is asking for misery. There's plenty to see, think and do when we pay attention to our own plans and achievements.

Intake
Elk behandeltraject begint met een uitgebreide intake, waarin zowel context als de hulpvraag centraal staan. Op basis hiervan wordt een persoonlijk coachplan afgestemd.

Coachplan
Het persoonlijke coachplan omvat een combinatie van coachingsgesprekken, persoonlijkheidstesten, huiswerkoefening en lichaamswerk. Juist door de enorme impact van de diverse lichaamsprocessen op de emotie en het denken, is het belangrijk hierin stap-voor-stap zoveel mogelijk balans te creeren en het lichaam aan te zetten het eigen herstelvermogen te laten werken. Het is tenslotte zo dat als we ons fit voelen, we ook pas weer fit kunnen denken.

TwostoneUNSTUCK is uniek in de wijze waarop in de coaching continu ook gewerkt wordt aan het optimaliseren van het lichamelijke zelfherstel.

Nazorg
TWOSTONEUNSTUCK vindt nazorg uiterst belangrijk. Vaak vindt er tussen de coachsessies uitwisseling plaats als er vragen zijn. Zo kan het persoonlijke groeiproces gewoon voortgang vinden en hoeft niet te wachten op de afspraken.

Heeft u vage klachten, deprimerende gedachten, het gevoel dat het lichaam niet meewerkt? Maak een afspraak voor een Intake en bepaal dan hoe U verder wilt gaan.