WHAT IS YOUR "WHY" ?

Wat is jouw Waarom? Hoe verklaar je dat anderen in staat zijn om dingen te bereiken ondanks jouw overtuiging dat het niet kan ? Een paar jaar geleden deed ik een ontdekking welke mijn leven veranderde. Een patroon dat je ziet bij grote leiders, zowel personen als bedrijven. Zij denken allemaal in dezelfde richting en dat is tegenovergesteld aan hoe de meeste mensen denken!

Het model verklaart waarom sommige leiders weten te inspireren en andere niet. ALLE mensen en organisaties weten WAT ze doen, dat is 100% zeker. Sommigen weten HOE ze tot prestatie komen. Maar heel weinig weten WAAROM. Ik bedoel geen winst. Winst is een resultaat. Het is het WAAROM: Waarom kom je elke morgen uit je bed? Waarom zouden mensen moeten geven om hun werk? Waarom koop je wel bij de ene winkel en niet bij die andere?

Geïnspireerde organisaties en mensen denken, doen en communiceren op dezelfde wijze: van binnenuit! Mensen kopen niet om wat je doet, ze kopen waarom je het doet...

Nu is dit eenvoudig gezegd. High Performers, zeer succesvolle mensen blijken zes gedragsgebieden naadloos op elkaar uit te lijnen: ZIN-geving, Aanwezigheid, Psychologie (gedachten en emoties), Fysiologie, Productiviteit en Overredingskracht. In deze video exploreren we hoe deze factoren invloed hebben op ons denken.

By: Erik van Wijk - TwostoneUNSTUCK